
سادهترین روش پخت ماهی هامور
ساده ترین روش تهیه ماهی هامور،مزه دار کردن و سرخ کردن آن است. اینجا یک فیش اند چیپس ساده و خوشمزه را توضیح میدهیم که بچهها عاشقش خواهند شد.
مواد لازم:
- فیله ماهی هامور 400 گرم
- آبلیمو
- سرکه سفید
- پیاز
- تخم گشنیز
- نمک و فلفل
- چند حبه سیر
مراحل تهیه ماهی هامور سرخ شده:
- ماهیهای فیله شده را با یک فرچه یا با دست به آبلیمو و سرکه آغشته کرده و نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
- یک پیاز بزرگ را ریز خرد کرده و به ماهی اضافه کنید. در این مرحله از ادویههایی مانند تخم گشنیز برای مزه دار کردن ماهی کمک بگیرید.
- چند حبه سیر را رنده کرده و به ماهی ها اضافه کنید. حالا ماهیها را با این مواد مزه دار کنید و روی ظرف را سلفون بکشید و سه تا 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- بعد از گذشت زمان مشخص شده، در کاسه ای: آرد، زردچوبه، فلفل و نمک بریزید.
- ماهیها را از داخل ظرف بیرون بیاورید و تمام مواد روی آنها را بتکانید.
- حالا فیلهها را در این آرد غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنید. برای سرخ شدن ماهی حدود 7 الی 8 دقیقه کافی است. یادتان باشد هنگام سرخ کردن هر نوع ماهی، ابتدا یک طرف آن را به خوبی سرخ کرده و بعد طرف دیگرش را برگردانید.
- بعد از اتمام کار ماهی، بروید سراغ سرخ کردن سیب زمینیها و به شکل و اندازه دلخواه آنها را سرخ کنید.
- این غذای خوشمزه و هم پسند را با پیاز، لیمو و فلفل سرو کنید. نوش جان!